Vepřová plec na houbách
Vepřová plec na houbách s rýží je oblíbené jídlo, které kombinuje šťavnaté maso s houbami, což vytváří bohatou chuťovou symfonii. Houby jsou skvělým zdrojem vitamínu D a antioxidantů, které podporují imunitní systém. Rýže dodává komplexní sacharidy, které poskytují dlouhotrvající energii.
Rýže vařená 44 % (rýže, voda, olej řepkový, sůl), voda, vepřové maso 10 %, hřib hnědý 4,4 %, cibule, řepkový olej, PŠENIČNÁ MOUKA, slanina uzená (vepřové sádlo, sůl), sůl, koření. Část masa přechází zpracováním do šťávy. Může obsahovat stopy ARAŠÍDŮ, MLÉKA a SÓJI.
Vepřová plec na houbách
Hovězí maso se špenátem
Špenát je bohatý na železo a vitamín K, což podporuje zdraví kostí a krvetvorbu. Hovězí maso poskytuje kvalitní bílkoviny a esenciální aminokyseliny, které jsou důležité pro regeneraci svalů. Bramborový knedlík je tradiční přílohou, která dodává energii díky obsahu sacharidů.
Bramborový knedlík 39 % (bramborové těsto 50 % (PŠENIČNÁ MOUKA, bramborové vločky 31,6 %, bramborová mouka (99 % brambory, kurkuma), PŠENIČNÁ KRUPICE, kukuřičný škrob, sůl), voda), špenát 28 %, hovězí maso 11 %, voda, olej řepkový, PŠENIČNÁ MOUKA, česnek, cibule, uzená slanina (vepřové sádlo, sůl), sůl, pepř. Část masa přechází zpracováním do špenátu. Může obsahovat stopy ARAŠÍDŮ, MLÉKA a SÓJI.
Hovězí maso se špenátem
Katův šleh z vepřového masa
Katův šleh je lehce pikantní pokrm, který kombinuje jemné kousky vepřového masa s omáčkou. Tento pokrm je oblíbený pro svou výraznou chuť a rychlou přípravu, což z něj činí ideální volbu pro milovníky kořeněných jídel. Vepřové maso je dobrým zdrojem bílkovin a vitamínu B1, který podporuje správnou funkci nervového systému.
Rýže vařená 50 % (rýže, voda, řepkový olej, sůl), lečo zeleninové v různém poměru (paprika, cibule, voda, rajčatový protlak, ocet, cukr, zahušťovadlo: modifikovaný škrob, sůl, koření, sladidlo: sacharin), vepřové maso 11%, voda, rajčatový protlak (zahuštěná rajčata), výpek z masa, okurky sterilované (okurky, voda, cukr, ocet, cibule, sůl, HOŘČIČNÉ SEMENO, stabilizátor: chlorid vápenatý, přírodní aroma, výtažek z koření, sladidlo: sacharin; konzervant: benzoan sodný), cibule, cukr, bramborový škrob, česnek, grilovací koření (sůl, paprika sladká, kmín, rozmarýn, česnek, pepř, chilli), kořenící přípravek (voda, ocet, cukr, glukózo-fruktózový sirup, bílé víno, sůl, povidla (švestky, jablka, cukr), rajčatový protlak, směs koření, aromata, barvivo: amoniak- SULFITOVÝ karamel), kořenící přípravek (voda, SÓJOVÝ bílkovinný hydrolyzát, sůl, cukr, víno bílé, barvivo: amoniak-SULFITOVÝ karamel, ocet, glukózo-fruktózový sirup, povidla (švestky, jablka, cukr), rajčatový protlak, aroma, směs koření), sůl, koření. Část masa přechází zpracováním do směsi. Může obsahovat stopy ARAŠÍDŮ, LEPKU a MLÉKA. Výrobek je pálivý.
Katův šleh z vepřového masa
Těstoviny s rostlinnou boloňskou omáčkou
Rostlinná bolognese omáčka s těstovinami je moderní variací na klasickou italskou specialitu, která nahrazuje maso rostlinnými ingrediencemi, jako je čočka nebo sójový granulát. Tato verze je bohatá na vlákninu a bílkoviny, což podporuje zdravé trávení a udržuje pocit sytosti. Navíc obsahuje vitamíny skupiny B a železo, které jsou důležité pro energii a tvorbu červených krvinek.
Těstoviny vařené 55 % (SEMOLINOVÁ MOUKA z tvrdé PŠENICE, voda, olivový olej, sůl), voda, kořenící přípravek (voda, SÓJOVÝ protein 23 %, řepkový olej, cibule, jedlá sůl, směs koření, přírodní aroma, karamelizovaný cukr, stabilizátor methylcelulosa), směs zeleniny 7 % (mrkev (min. 55 %), v různých poměrech: pastinák, CELER), drcená rajčata (rajčata, rajčatová šťáva, regulátor kyselosti: kyselina citronová), VÍNO ČERVENÉ (ALERGEN: OXID SIŘIČITÝ), olej řepkový, rajčatový protlak (zahuštěná rajčata), česnek, koření 0,4 %, sůl, cukr. Může obsahovat stopy ARAŠÍDŮ, VAJEC a MLÉKA.
Těstoviny s rostlinnou boloňskou omáčkou
Pečená krkovička s kysaným zelím
Pečená krkovička s kysaným zelím a knedlíkem je oblíbené jídlo, které kombinuje šťavnaté maso s kyselostí zelí, což napomáhá trávení. Kysané zelí je bohaté na vitamín C a probiotika, která podporují zdravou střevní mikroflóru. Knedlíky dodávají energii díky obsahu sacharidů, což z tohoto pokrmu činí vydatné jídlo ideální pro chladnější dny.
kysané zelí 39 % hm. (zelí, voda ocet, cukr, sůl), bavorské a houskové knedlíky - celkem 35,6 % (bavorské knedlíky 19,6 % (PŠENIČNÁ MOUKA, voda, MLÉKO, cibule, VEJCE, uzené vepřové maso (vepřové maso, sůl, konzervant: dusitan sodný), uzená vepřová slanina (vepřové sádlo, sůl, konzervant: dusitan sodný), řepkový olej, sůl, petrželová nať, koření, droždí), houskové knedlíky 16 % (PŠENIČNÁ MOUKA, voda, VEJCE, cukr, sůl, JEČNÁ SLADOVÁ MOUKA, pekařské droždí, řepkový olej, SUŠENÁ SYROVÁTKA)), voda, vepřové maso 11 % ,voda, cibule, řepkový olej, PŠENIČNÁ MOUKA, sůl, cukr, česnek, koření.
Pečená krkovička s kysaným zelím
Lasagne s tvarohem a jablky
Lasagne s tvarohem a jablky představují zajímavou fúzi italské a české kuchyně, kde se tradiční těstoviny snoubí s jemnou chutí tvarohu a sladkostí jablek. Tento pokrm je bohatý na vápník díky tvarohu a vitamín C z jablek, což podporuje zdraví kostí a imunitního systému. Je to skvělá volba pro ty, kteří hledají sladkou, ale zároveň výživnou variantu lasagní.
Jablka 24 %, TVAROH 24 %, vaječná melanž (VEJCE), lasagne v suchém stavu 11 % (PŠENIČNÁ MOUKA SEMOLINOVÁ), MLÉKO, cukr, SMETANA, voda. Může obsahovat stopy ARAŠÍDŮ a SÓJI.
Lasagne s tvarohem a jablky
Červené kari s kuřecím masem
Červené kari s kuřecím masem a jasmínovou rýží je oblíbené thajské jídlo, které kombinuje pikantní a aromatické chutě. Kuřecí maso je bohaté na bílkoviny, zatímco jasmínová rýže dodává komplexní sacharidy pro dlouhotrvající energii. Kari pasta obsahuje antioxidanty z červených paprik a bylinek, které podporují imunitní systém.
Jasmínová rýže vařená 42 % (rýže, voda, sůl), kokosové mléko (kokosový extrakt, voda, emulgátor: E435), kuřecí maso 10 %, paprika červená, cibule červená 2 %, voda, červená kari pasta 2% (sušené červené chilli 28 %, citronová tráva, česnek, šalotka, sůl, kůra z kafrové limety, galangal, koriandr, kmín), mrkev, bramborový škrob, olej řepkový, cukr, RYBÍ omáčka (ANČOVIČKY, sůl, cukr), citronová tráva, VAJEČNÁ MELANŽ (VEJCE), limetový list, sůl, limetová šťáva 0,05 %. Část masa přechází zpracováním do omáčky. Přes veškerou péči věnovanou výrobě může produkt obsahovat malé kosti. Může obsahovat stopy ARAŠÍDŮ, LEPKU, MLÉKA a SÓJI.
Červené kari s kuřecím masem
Segedinský guláš
Segedinský guláš, inspirovaný maďarskou kuchyní, je oblíbený pro svou kombinaci vepřového masa a kysaného zelí, které dodává pokrmu příjemnou kyselost. Podává se s houskovými knedlíky, které skvěle doplňují jeho bohatou omáčku. Kysané zelí je bohaté na vitamín C a probiotika, což podporuje zdraví trávicího systému.
knedlíky 27 % (PŠENIČNÁ MOUKA, voda, VEJCE, cukr, sůl, JEČNÁ SLADOVÁ MOUKA, pekařské droždí, řepkový olej, SUŠENÁ SYROVÁTKA), voda, kysané zelí 19,5 % (zelí, voda, cukr, ocet, sůl, regulátor kyselosti: kyselina citronová), vepřové maso 13,3 %, SMETANA, cibule 4,3 %, rajčatový protlak 3,3 %, cukr, PŠENIČNÁ MOUKA, sůl, řepkový olej, koření, sušený česnek.
Segedinský guláš
Kuře na paprice
Kuře na paprice je oblíbené jídlo, které kombinuje jemnou chuť kuřecího masa s krémovou paprikovou omáčkou. Rýže jako příloha dodává komplexní sacharidy, které poskytují energii, a kuřecí maso je skvělým zdrojem bílkovin a vitamínu B6, podporujícího zdraví nervového systému. Paprika v omáčce obsahuje vitamín C, který posiluje imunitu.
voda, rýže 18 %,, kuřecí maso 13 %, vývar z masa, SMETANA, PŠENIČNÁ MOUKA, cibule, řepkový olej, sůl, koření - paprika 0,3 %.
Kuře na paprice
Hovězí tokáň
Hovězí tokáň s těstovinami je oblíbené jídlo, které kombinuje šťavnaté kousky hovězího masa s jemnými těstovinami, což vytváří harmonii chutí. Hovězí maso je bohaté na bílkoviny a železo, které podporují tvorbu červených krvinek a celkovou energii. Těstoviny dodávají sacharidy, které jsou důležitým zdrojem energie pro tělo.
Těstoviny vařené 41 % (SEMOLINOVÁ MOUKA z tvrdé pšenice, voda, řepkový olej, sůl), voda, hovězí maso 10 %, paprika sterilovaná (paprika červená, voda, ocet, sůl, cukr), rajčatový protlak (zahuštěná rajčata), PŠENIČNÁ MOUKA, cibule, cukr, olej řepkový, vývar z masa, sůl, pepř. Část masa přechází zpracováním do šťávy. Může obsahovat stopy ARAŠÍDŮ, VAJEC, MLÉKA a SÓJI.
Hovězí tokáň
Vepřové výpečky se zelím
Vepřové výpečky se zelím a bramborovým knedlíkem jsou oblíbenou součástí české kuchyně, která kombinuje šťavnaté maso s kyselým zelím, bohatým na vitamín C a vlákninu. Bramborové knedlíky dodávají pokrmu sytost a energii díky obsahu sacharidů. Tato kombinace je ideální pro chladnější dny, kdy tělo potřebuje více energie a tepla.
Bramborový knedlík 28 % [bramborové těsto 50% (PŠENIČNÁ MOUKA, bramborové vločky 31,6 %, bramborová mouka (99 % brambory, kurkuma), PŠENIČNÁ KRUPICE, kukuřičný škrob, sůl), voda], zelí kysané 27 % (bílé hlávkové zelí, sůl, kmín, HOŘČIČNÉ SEMENO, antioxidant: DISIŘIČITAN DRASELNÝ), voda, vepřové maso 10 %, výpek z masa, cibule, cukr, česnek, olej řepkový, PŠENIČNÁ MOUKA, sůl, koření. Část masa přechází zpracováním do šťávy. Může obsahovat stopy ARAŠÍDŮ, MLÉKA, VAJEC a SÓJI.
Vepřové výpečky se zelím
Španělský ptáček
Španělský ptáček je oblíbený pokrm, který kombinuje plátek hovězího masa plněný slaninou, okurkou a vejcem, což vytváří bohatou chuťovou paletu. Podává se s rýží, která je lehce stravitelná a dodává energii díky komplexním sacharidům. Tento pokrm je zdrojem bílkovin a železa, což přispívá k udržení svalové hmoty a zdravé krvetvorbě.
Rýže vařená 42 % (rýže, voda, řepkový olej, sůl), voda, výpek z masa, hovězí maso 11 %, cibule, VEJCE (VEJCE, nálev (voda, sůl, ocet), klobása [vepřové maso 95%, vepřové sádlo, voda, sůl, směs koření (paprika sladká, pepř, kmín, česnek, zázvor), směs sušené zeleniny (pažitka, cibule, pórek), vepřové střívko], uzená slanina (vepřové sádlo, sůl), PŠENIČNÁ MOUKA, olej řepkový, okurka sterilovaná (okurky, voda, ocet, cukr, cibule, sůl, HOŘČIČNÉ SEMENO, stabilizátor: chlorid vápenatý, kořenící výtažek), sůl, pepř. Část masa přechází zpracováním do šťávy. Může obsahovat stopy ARAŠÍDŮ, MLÉKA a SÓJI.
Španělský ptáček
Trhané vepřové s pečenou mrkví
Trhané vepřové je oblíbené pro svou šťavnatost a jemnost, často doplněné pečenou mrkví, která je bohatá na vitamín A, podporující zdravý zrak. Šťouchané brambory dodávají jídlu krémovou texturu a jsou dobrým zdrojem draslíku, který pomáhá udržovat zdravý krevní tlak. Tato kombinace nabízí vyvážený pokrm plný chutí a nutričních benefitů.
Brambory vařené 52 %, vepřové maso 21 %, mrkev 14 %, cibule, hoisin omáčka (cukr, voda, fermentovaná sójová pasta (voda, sůl, SÓJOVÉ boby, PŠENIČNÁ mouka), sůl, batátový prášek, barvivo: E 150A , modifikovaný kukuřičný škrob, sušený česnek, SEZAMOVÁ pasta, koření, solené chilli (papriky, sůl), kyselina:E 260), olej řepkový, kořenící přípravek (voda, SÓJOVÝ bílkovinný hydrolyzát, sůl, cukr, víno bílé, barvivo: amoniak-SULFITOVÝ karamel, ocet, glukózo-fruktózový sirup, povidla (švestky, jablka, cukr), rajčatový protlak, aroma, směs koření), sůl, cukr, vinný ocet (barvivo: E 150C). Část masa přechází zpracováním do šťávy. Může obsahovat stopy ARAŠÍDŮ a MLÉKA.
Trhané vepřové s pečenou mrkví
Srbské rizoto
Srbské rizoto je oblíbené pro svou jednoduchost a bohatou chuť, která kombinuje rýži s masem a zeleninou. Obsahuje důležité živiny, jako je vitamin C z papriky a vláknina z rýže, což podporuje zdravé trávení. Toto jídlo je ideální pro rychlou a výživnou večeři.
Voda, lečo zeleninové v různém poměru 23 % (paprika, cibule, voda, rajčatový protlak, ocet, cukr, zahušťovadlo: modifikovaný škrob, sůl, koření, sladidlo: sacharin), rýže v suchém stavu 17 %, vepřové maso 12 %, SÝR 10 % (MLÉKO, sůl, mlékárenské kultury, syřidlo), cibule 4 %, olej řepkový, sůl, koření 0,8 %. Část masa přechází zpracováním do omáčky. Přes veškerou péči věnovanou výrobě může produkt obsahovat malé kosti. Může obsahovat stopy ARAŠÍDŮ, LEPKU a SÓJI. OBSAHUJE SLADIDLO
Srbské rizoto
Kančí guláš
Kančí guláš s tyrolským knedlíkem je lahodná kombinace, která spojuje českou a rakouskou kuchyni. Kančí maso je bohaté na bílkoviny a obsahuje méně tuku než běžné červené maso, což z něj činí zdravější volbu. Tyrolský knedlík dodává pokrmu sytost a je ideálním doplňkem k bohaté chuti guláše.
Voda, pečivo kostky 16 % [PŠENIČNÁ MOUKA, voda, olej řepkový, cukr, pekařská směs (PŠENIČNÁ MOUKA, cukr, PŠENIČNÁ SLADOVÁ MOUKA, dextróza, enzymy, slunečnicový olej), sůl, droždí, může obsahovat SEZAM], kančí maso 10 %, cibule, VAJEČNÁ MELANŽ (VEJCE), PŠENIČNÁ MOUKA, olej řepkový, česnek, koření, sůl, rajčatový protlak (zahuštěná rajčata), zvěřina koření (sůl, tymián, karotka, nové koření, jalovec, bobkový list, zázvor, rozmarýn, koriandr, CELER). Část masa přechází zpracováním do omáčky. Může obsahovat stopy ARAŠÍDŮ, MLÉKA a SÓJI.
Kančí guláš
Vepřové výpečky se špenátem
Vepřové výpečky se špenátem a bramborovými haluškami jsou oblíbenou kombinací, která spojuje šťavnaté maso s výživným špenátem, bohatým na železo a vitamín K. Bramborové halušky dodávají pokrmu sytost a jsou zdrojem komplexních sacharidů. Tento pokrm je ideální pro ty, kteří hledají vyváženou a chutnou variantu tradiční české kuchyně.
Bramborový knedlík 50 % (bramborové těsto 50 % (PŠENIČNÁ MOUKA, bramborová kaše sušená 31,6 % (99 % brambory, kurkuma), PŠENIČNÁ KRUPICE, kukuřičný škrob, jedlá sůl, pitná voda)) špenát listový 29,2 %, uzené vepřové maso 11,1 % (vepřové maso, sůl, konzervant: dusitan sodný), cibule, řepkový olej, PŠENIČNÁ MOUKA,voda, SMETANA jedlá sůl, sušený česnek.
Vepřové výpečky se špenátem
Vepřová játra na cibulce
Vepřová játra na cibulce s rýží jsou oblíbeným pokrmem, který kombinuje jemnou chuť jater s karamelizovanou cibulkou. Játra jsou bohatým zdrojem železa a vitamínu A, což přispívá k dobrému zraku a zdravé pokožce. Rýže poskytuje komplexní sacharidy, které dodávají energii na celý den.
Voda, rýže (18 %), vepřová játra (17 %), cibule (6,4 %), řepkový olej, PŠENIČNÁ MOUKA, sůl, uzená vepřová slanina (vepřové sádlo, sůl, konzervant: dusitan sodný), kukuřičný modifikovaný škrob, koření.
Vepřová játra na cibulce
Rýžové nudle s kuřecím masem
Rýžové nudle s kuřecím masem jsou oblíbené v asijské kuchyni, zejména v thajské a vietnamské. Toto jídlo je lehké a snadno stravitelné, bohaté na bílkoviny z kuřecího masa a obsahuje málo tuku. Rýžové nudle jsou také bezlepkové, což je výhodné pro osoby s intolerancí na lepek.
rýžové nudle vařené 38 % (rýžová mouka, voda, tapiokový škrob, sůl), mrkev, kuřecí maso 13%, cibule, kořenící přípravek (voda, SÓJOVÝ bílkovinný hydrolyzát, sůl, cukr, víno bílé, barvivo: amoniak-SULFITOVÝ karamel, ocet, glukózo-fruktózový sirup, povidla (švestky, jablka, cukr), rajčatový protlak, aroma, směs koření), pórek, paprika červená, olej řepkový, česnek, zázvor, sůl, koření. Část masa přechází zpracováním do směsi. Přes veškerou péči věnovanou výrobě může produkt obsahovat malé kosti. Může obsahovat stopy ARAŠÍDŮ, LEPKU, VAJEC a MLÉKA.
Rýžové nudle s kuřecím masem
Svíčková na smetaně
Svíčková s houskovými knedlíky je oblíbená pro svou bohatou smetanovou omáčku, která je ochucena kořenovou zeleninou a kořením. Toto jídlo je nejen chutné, ale také poskytuje vitamín C z mrkve a petržele, které jsou součástí omáčky. Kombinace hovězího masa a knedlíků zajišťuje vyvážený příjem bílkovin a sacharidů.
Voda, knedlíky 27 % (PŠENIČNÁ MOUKA, voda, VEJCE, cukr, sůl, JEČNÁ SLADOVÁ MOUKA, pekařské droždí, řepkový olej, SUŠENÁ SYROVÁTKA), hovězí maso 10,6 %, zeleninová směs 6,7 % (mrkev, CELER, pastinák), MLÉKO, PŠENIČNÁ MOUKA, cukr, SMETANA 1,3 %, cibule, řepkový olej, uzená slanina (vepřové sádlo, sůl, konzervant: dusitan sodný), HOŘČICE (voda, HOŘČIČNÉ SEMENO, ocet, cukr, sůl, koření), sůl, ocet, kořenící přípravek (sůl, cukr, sušená zelenina (obsahuje CELER), aroma, koření. Může obsahovat stopy SEZAMU, HOŘČICE, LEPKU, SÓJI, ARAŠÍDů), koření, citronová šťáva z koncentrátu.
Svíčková na smetaně
Špagety s boloňskou omáčkou
Boloňská omáčka se špagetami je ikonickým pokrmem italské kuchyně, který pochází z oblasti Emilia-Romagna. Tato omáčka je bohatá na bílkoviny díky mletému masu a obsahuje také rajčata, která jsou zdrojem vitamínu C a lykopenu, silného antioxidantu. Kombinace s celozrnnými špagetami může navíc přispět k vyššímu obsahu vlákniny ve stravě.
Špagety vařené 42 % (SEMOLINOVÁ MOUKA Z TVRDÉ PŠENICE, voda), hovězí maso 13 %, drcená rajčata (rajčata, rajčatová šťáva, regulátor kyselosti: kyselina citronová), voda, SÝR 4 % (MLÉKO, sůl, mlékárenské kultury, syřidlo), směs zeleniny (mrkev, pastinák, CELER), cibule, olej řepkový, bramborový škrob, sůl, vývar z masa, cukr, kořenící přípravky (voda, ocet, cukr, glukózo-fruktózový sirup, bílé víno, sůl, povidla (švestky, jablka, cukr), rajčatový protlak, směs koření, aromata, barvivo: amoniak- SULFITOVÝ karamel), koření. Část masa přechází zpracováním do směsi. Může obsahovat stopy ARAŠÍDŮ a SÓJI.
Špagety s boloňskou omáčkou
Butter chicken
Butter chicken s basmati rýží je ikonické indické jídlo, které kombinuje jemně kořeněné kuřecí maso v krémové rajčatové omáčce s voňavou basmati rýží. Toto jídlo je bohaté na bílkoviny a obsahuje vitamín B6, který podporuje zdraví nervového systému. Basmati rýže je navíc zdrojem komplexních sacharidů, které poskytují dlouhotrvající energii.
Voda, rýže basmati 19 %, rajčata-polotovar (rajčata, rajčatová šťáva, regulátor kyselosti: kyselina citronová), kuřecí maso (17,5 %), cibule, SMETANA, řepkový olej, MÁSLO (1,9 %), koření (římský kmín, pepř, koriandr, paprika sladká, kardamom, hřebíček, kmín, muškátový květ, zázvor, muškátový ořech, kurkuma (0,1 %), chilli (0,02 %), skořice), sůl, cukr, jogurt (MLÉKO, sušené odstředěné MLÉKO, jogurtová kultura), modifikovaný škrob, sušený česnek, citronový koncentrát
Butter chicken
Plněný paprikový lusk s rajskou
Plněné paprikové lusky s rajskou omáčkou a houskovým knedlíkem jsou oblíbeným pokrmem, který kombinuje šťavnaté maso s jemnou sladkostí rajčat. Papriky jsou bohaté na vitamín C, který podporuje imunitní systém, zatímco rajčatová omáčka obsahuje lykopen, silný antioxidant. Houskový knedlík dodává pokrmu tradiční český charakter a zajišťuje sytost.
Voda, knedlíky 27% (PŠENIČNÁ MOUKA, voda, VEJCE, cukr, sůl, JEČNÁ SLADOVÁ MOUKA, pekařské droždí, řepkový olej, SUŠENÁ SYROVÁTKA), plněný paprikový lusk 24 % (paprika 50 %, vepřové maso 33 %, voda, strouhanka (PŠENIČNÁ MOUKA, voda, droždí, sůl s jódem (sůl, jodičnan draselný), cukr), PŠENIČNÁ MOUKA, VEJCE, česnek, kořenící přípravek (sůl, cukr, koření, sušená cibule, sušená mrkev, sušená naťová petržel, řepkový olej, sušená rajčata), řepkový olej), rajčatový protlak 5 %, cukr, řepkový olej, kukuřičný modifikovaný škrob, cibule, PŠENIČNÁ MOUKA, sůl, kořenící přípravek (sůl, cukr, sušená zelenina (obsahuje CELER), aroma, koření. Může obsahovat stopy SEZAMU, HOŘČICE, LEPKU, SÓJI, ARAŠÍDů), koření.
Plněný paprikový lusk s rajskou
Kuřecí kung pao
Kuřecí kung pao je oblíbené čínské jídlo, které kombinuje křehké kousky kuřete s pikantní omáčkou a křupavými arašídy. Podává se s jasmínovou rýží, která dodává jemnou vůni a chuť. Toto jídlo je bohaté na bílkoviny a obsahuje vitamín B6, který podporuje zdraví nervového systému.
rýže jasmínová vařená 37 % (rýže, voda, sůl), kuřecí prsa 16 %, voda, mix paprik (červená, zelená, žlutá), kořenící přípravek (voda, SÓJOVÝ bílkovinný hydrolyzát, sůl, cukr, víno bílé, barvivo: amoniak-SULFITOVÝ karamel, ocet, glukózo-fruktózový sirup, povidla (švestky, jablka, cukr), rajčatový protlak, aroma, směs koření), rýžové víno (rýže, voda, PŠENICE, barvivo: E 150c), žampiony, zelí hlávkové, ARAŠÍDY 2 % (PODZEMNICE OLEJNÁ, slunečnicový olej), cukr, olej řepkový, česnek, bramborový škrob, zázvor 0,2 %, zeleninový vývar (voda, jedlá sůl, aromata, sušená zelenina 5,1 % (cibule 1,6 %, paprika, rajčata 1 %, libeček kořen 0,5 %, špenát 0,5 %, CELEROVÁ nať 0,4 %), kvasnicový extrakt, cukr, mrkvový extrakt 1,3 %, citronový prášek, směs koření, ocet vinný, zahušťovadlo xanthan), citronový koncentrát, feferona červená 0,04 %. Část masa přechází zpracováním do směsi. Přes veškerou péči věnovanou výrobě může produkt obsahovat malé kosti. Může obsahovat stopy MLÉKA.
Kuřecí kung pao
Moravský vrabec se zelím
Moravský vrabec se zelím a houskovým knedlíkem je oblíbené jídlo, které kombinuje šťavnaté vepřové maso s kyselým zelím, bohatým na vitamín C a vlákninu. Houskový knedlík dodává pokrmu sytost a je ideálním doplňkem, který nasákne chutnou omáčku. Tento pokrm je nejen chutný, ale také poskytuje vyvážený zdroj bílkovin a sacharidů.
Sterilované zelí 40 % (zelí, voda, ocet, cukr, sůl, HOŘČIČNÉ SEMENO, kmín, regulátor kyselosti: kyselina citronová, antioxidant: DISIŘIČITAN DRASELNÝ, kořenící výtažek), knedlíky 27 % (PŠENIČNÁ MOUKA, voda, VEJCE, cukr, sůl, JEČNÁ SLADOVÁ MOUKA, pekařské droždí, řepkový olej, SUŠENÁ SYROVÁTKA), vepřové pečené maso 14,4 %, voda, cibule, PŠENIČNÁ MOUKA, řepkový olej, restovaná cibule (smažená cibule, palmový olej, PŠENIČNÁ MOUKA, sůl), sůl, cukr, koření, sušený česnek.
Moravský vrabec se zelím
Vepřová líčka na víně
Vepřová líčka na víně jsou delikatesou, která se vyznačuje jemností masa díky pomalému dušení. Víno dodává pokrmu bohatou chuť a aroma, zatímco rýže poskytuje lehkou a vyváženou přílohu. Tento pokrm je také zdrojem bílkovin a železa, což přispívá k podpoře svalové hmoty a krvetvorby.
Voda, rýže 17,8 %, vepřová líčka 11,1 %, CELER, rajčata, mrkev, červené víno 4,5 %, řepkový olej, cibule, rajčatový protlak, PŠENIČNÁ MOUKA, sůl, kořenící přípravek (mořská sůl 49 %, cukr, kvasničný extrakt, sušená zelenina (cibule, mrkev, pastinák, petržel, CELER, pórek, česnek, libeček, přírodní aroma, koření. Může obsahovat stopy MLÉKA, SEZAMU, HOŘČICE), kukuřičný modifikovaný škrob, koření.
Vepřová líčka na víně
Hovězí guláš
Hovězí guláš s houskovými knedlíky je oblíbené jídlo, které se často podává při rodinných oslavách a svátcích. Kombinace hovězího masa, které je bohaté na bílkoviny a železo, a knedlíků vytváří syté a vyvážené jídlo. Díky cibuli a paprice v guláši obsahuje pokrm také vitamín C a antioxidanty.
Voda, knedlíky 27 % (PŠENIČNÁ MOUKA, voda, VEJCE, cukr, sůl, JEČNÁ SLADOVÁ MOUKA, pekařské droždí, řepkový olej, SUŠENÁ SYROVÁTKA), hovězí maso 13 %, cibule, řepkový olej, PŠENIČNÁ MOUKA, koření, rajčatový protlak, hovězí bujón (sůl, hovězí extrakt, aroma hovězího masa, cukr, cibule, řepkový olej), sůl, sušený česnek.
Hovězí guláš